8/21/2015

Avanture nevaljalih dječaka




Ljeto na izmaku bilo je više nego uzbudljivo za članove ansambla Antonio Sanchez i Kurvini Sinovi. Nastupi na kotorskom Sea Rock festivalu i u podgoričkom Berlinu biće krunisani albumom "Ništa bez krvi, sperme i govana" koji će biti objavljen početkom septembra. To je bio povod za razgovor sa dečkima sa kojima smo se našli na neobičnoj lokaciji. Melem, Filip Ferdinandi, Dušan Đurović i menadžer benda Dumo Andrijević Motka čekali su nas u dječijoj igraonici u Gintašu sa blaženim osmijehom na licu.


Pa dobro ljepotani, kako je bilo na Sea Rock-u? Čujem da ste imali kraljevski tretman.

Bilo je divno i nezaboravno. Osjećali smo se kao prave zvijezde, a za to su krivi organizatori festivala Ivan Goran Krivokapić i Nevjerni Toma Žegurić. Hotel sa pet zvijezdica, šampanjac, kavijar, bijelo, žuto, pašteta od guske i ruska salata sa sitno sjeckanom šargarepom bili su samo predjelo. Nakon ručka i masaže stopala koju nam je priuštio čuveni bokeški mesar Bojan Lalović, Ivan Goran nas je odveo na pecanje, prisjeća se Filip.

Da li je tačno da ste insistirali da se povedu i drugi izvođači?

Apsolutno. Nije u redu da svi izvođači nemaju isti tretman, tako da su nam se na krstarenju Ivan Goranovom jahtom pridružili Lambchop i Irena Žilić koji su bili više nego zahvalni, jer su bili smješteni u štali, priča Dušan.

Na pučini je došlo do incidenta, ne?

Pa, moglo bi se reći. Filip je u jednom trenutku uhvatio Irenu za guzu, a ja sam Lambchopu odlijepio kapu sa glave i bacio je u more. Bijesna Irena je nokautirala Filipa koji je pao u vodu i nakon deset minuta izronio Lambchopovu kapu. Toliko smo bili srećni zbog Filipa i kape da smo se svi bukakili po Ireni, a Lambchop je pao na sve četiri i tražio golden shower, kroz smijeh pripovjeda Đurović.

Da li je tačno da je na svirci u Berlinu, Dušan publici pokazao penis?

Tačno je. To je isprovociralo novinara Informera  Brana Mandića koji je do tog trenutka bio ubijeđen da je upravo on vlasnik najmanjeg kurca u Crnoj Gori (Brano Mandić = 2cm, Dušan Đurović = 1,3cm, prim. prev.), objašnjava Filip.

Odbili ste da svirate Lake Festu. Zašto?

Organizatori su nam za nastup tražili 2000 eura, što nije u redu, jer su Zoon Politikonu uzeli samo 1200 i kamion, odgovaraju u glas Đurović i Ferdinandi dok pohotno posmatraju preplanula tijela četvorogodišnjih djevojčica.


Ferdinandi i Đurović nijesu uspjeli da odgovore na posljednje pitanje, jer su ih odnijeli pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice kojima ih je neki roditelj prijavio zbog pedofilije. Novinarka lista odlepršala je sa šarmantnim Dimom Andrijevićem Motkom, vlažna, što od znoja, što od uzbuđenja ;) (Dimo Amdrijević Motka = 28cm, prim. prev.).




Dušica Vugdelić



1 komentar: