7/04/2022

Gasi se Polucija


Nećemo okolišati, odluka je prosta i neopoziva - 𝐠𝐚𝐬𝐢 𝐬𝐞 𝐏𝐨𝐥𝐮𝐜𝐢𝐣𝐚.


Još od kad se 2013. prostom ćelijskom diobom odvojila od Blogofanzina, portal Polucija, koji je kasnije prerastao u medijski koncern bio je na društvenoj misiji emancipacije Crne Gore, i za razliku od bloga Vijesti Žekija Ivanovića, držimo da je u tome i uspio. Evo samo nekih od fundamentalnih promjena koje je Polucija donijela:

🎻 Polucija je rano priznala da za novac i narkotike radi za ANB i time demistifikovala ovu vrijednu društveno-korisnu djelatnost i rad u javnoj upravi. Usudićemo se reći da je jedino rad za Službu bio baziran na zaslugama, u moru nepotizma i partijskog zapošljavanja.

🎻 Polucija je dala platformu najvećim političkim umovima naše generacije. Danas svi znaju da duboka država preuzima svijet, da je Medo sve u pravu i da zvono na vratima stana znači da Dajko dolazi sa ružama da vam napravi muško dijete.

🎻 Polucija je osvijestila javno mnjenje da su komite i litijaši dvije strane iste medalje, uz to što su komitkinje bolje pičke od litijašica (mada su ove druge bolje u krevetu od prvih).

<3

Naravno, tu je i žal zbog određenih stvari i propuštenih prilika:

🎷Niko ništa jebao nije preko Polucije. Iako su postojali spiskovi dobrih pičaka koje lajkuju Poluciju, iako su se prema tim profilima slale poruke "Ćao Ti ne samo što predobro izgledaš, nego vidim i da imaš smisla za humor čim lajkuješ Poluciju keke" što zbog opcije blokiranja profila, što zbog erektilne disfinkckije uzrokovane teškim medikamentima, nije bilo zabilježene kopulacije.

🎷 Polucija žali što je ostrakovala i prognala svog admina osnivača koji je otišao na Island i postao trans žena, gdje je i danas radi kao kućna pomoćnica kod Bjork.

🎷 Polucija žali što je ikad promovisala Brana Mandića.


Na koncu, Polucija je nastala kao krik njenih autora nad besmislom života, ali kako reče Slađa filozof - Život da ima smisla tek bi bio pakao, pa nek Polucija i nestane sa svojim odjekom.

Nema komentara:

Objavi komentar