5/21/2013

Ranko Krivokapić priznao da je očistio dupe crnogorskom zastavom




Predsjednik crnogorskog parlamenta otvorio je dušu na današnjoj press  konferenciji u Skupštini Crne Gore. Krivokapić je umjesto čestitki povodom Dana nezavisnosti priznao novinarima da je prije šest mjeseci prilikom zvanične posjete Ivice Dačića Crnoj Gori, očistio guzu sa crnogorskom zastavom koja mu je, kako je kazao, bila najprva pri ruci. Ovaj gnusni čin se desio u skupštiskom WC-u, u kojem navodno nije bilo toalet papira.

Mnogo mi je teško da govorim o ovome, izjavio je Krivokapić kroz suze.

- Tog kobnog dana nije bilo papira zbog nenajavljenog štrajka žena koje održavaju toalete u ovom cijenjenom domu. Nakon što sam domaćinski dočekao premijera Srbije, sa priganicama, medom, rakijom i dvije kršne Crnogorke, osjetio sam bućkanje u stomaku. Šapnuo sam svom savjetniku da se nadam da me neće proćerat u ovaj zli vakat. Ali upravo se to  i desilo. Izvinio sam se Ivici, rekavši mu da moram hitno do toaleta. Samo sam sjeo na šolju i počeo da kenjam, što bi rekli Crnogorci. Nisam ni slutio kakav me pakao čeka - kazao je Krivokapić.

On je objasnio da je imao proliv, poslije kojeg je neophodno temeljno obrisati anus. Krivokapić tvrdi da je poslao poruku Nikolaidisu da mu donese nešto čime bi se očistio. Nakon nekoliko minuta, Nikolaidis mu je kroz odškrinuta vrata WC-a proturio crnogorsku zastavu.

- Kad sam vidio ruku koja mi dodaje najvrijedniji predmet u našoj istoriji, simbol crnogorske nezavisnosti, pitao sam Andreja o čemu se radi. On mi je rekao da je po cijeloj skupštini tražio Vijesti, ali da nije mogao da ih nađe. Čini mi se da sam čitavu vječnost držao zastavu i prisjećao se naših slavnih predaka. Zatvorio sam oči, počeo da plačem i obrisao guzu - izjavio je vidno uznemireni Krivokapić.

Krivokapić nije želio da odgovara na pitanja novinara, već je završio konferenciju uz izvinjenje čitavoj crnogorskoj javnosti, kao i njegovoj svetosti Ocu Mihajlu Mihi Dedeiću Dedi.

Naš izvor blizak kabinetu Predsjednika Skupštine tvdi da je Krivokapić nakon više od  pola godine otkrio šta je uradio, jer od griže savjesti noćima nije mogao da spava.

- Predsjednik je imao noćne more iz kojih se budio sav u golu vodu. Kap koja je prelila čašu bio je san u kojem ga Nikolaidis guši crnogorskom zastavom koja je umazana Krivokapićevim izmetom - kaže naš izvor.

Više puta smo pokušali da kontaktiramo Andreja Nikolaidisa povodom ovog slučaja, ali je on bio nedostupan.


Mihajlo Radojičić ŠOKiran

Poznati crnogorski publicista i vođa navijača ženske rukometne reprezentacije, Mihajlo Miljo Radojičić, ŠOKiran je Krivokapićevim postupkom. On je izjavio za naš portal da bi Krivokapića po starom crnogorskom običaju trebalo uškopiti.

- Pošto se iz hobija bavim škopljenjem, javno se nudim da upravo ja Ranku otkinem muda. Ovo je najveći atak na Crnu Goru poslije 1918. Đe će ti duša Krivokapiću - kratko je prokomentarisao Radojičić.

Novinar i vodonoša ženske rukometne reprezentacije, Darko Šuković, zgrožen je Krivokapićevim ponašanjem.

- On bi kao otac nacije trebalo više i jače od svih nas da pokazuje ljubav prema domovini. Unerediti crnogorsku zastavu je zločin. Mogao je da se obriše sakoom ili novčanicama od petsto eura kojih mu je pun novčanik - kazao je Šuković koji je u znak protesta pocijepao člansku kartu SDP-a.


Joe Bonamassa


4 komentara:

  1. Znači... umro sam od smijeha. Laka mi crna zemlja.

    OdgovoriIzbriši
  2. FENOMENALNO!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. postovana redakcijo, molim vas pisite i o mihailu radoicicu!

    OdgovoriIzbriši
  4. Aooo! BRAVO!!!

    OdgovoriIzbriši