10/07/2013

Urednik Polucije uhapšen zbog prostitucije
Poštovani čitaoci, dobar dan. U toku je akcija crnogorske policije „Bunda od vepra“ kojom je planirano lišavanje slobode glavnog urednika Polucije Dušana Đurovića. Đurović se tereti za krivično djelo pružanje analnih i oralnih usluga za novac. Naš novinar blizak vlasti, Marko Milačić, na licu je mjesta. Marko?!

-NALAZIMO SE ISPRED OZLOGLAŠENE ZGRADE BASTON U BLIZINI AUTOBUSKE STANICE!!! TRIDESET BLINDIRANIH DŽIPOVA, DVA TENKA, SEDAM AVIONA I JEDAN HELIKOPTER OPKOLILI SU ZGRADU U KOJOJ ŽIVI VOĐA MAFIOKRATSKOG KLANA KOJI SE BAVI TRGOVINOM LJUDIMA, SPERMOM I VJEŠTAČKIM VILICAMA! U OVOM TRENUTKU ĐUROVIĆU SE, IZ HELIKOPTERA, PREKO MEGAFONA, OBRAĆA VRHOVNA DRŽAVNA TUŽITELJKA, VESNA MEDENICA, KOJA GA POZIVA DA SE MIRNO PREDA I NAPUSTI SVOJU STAMBENU JEDINICU!! I OTVARAJU SE VRATA ULAZA BROJ 13!!! IPAK, TO NIJE ĐUROVIĆ, VEĆ MIROSLAV IVANIŠEVIĆ KOJI U KOŠULJI I BOKSERICAMA, SA ČARAPAMA DO KOLJENA, TRČI U ZAGRLJAJ PRVOM POLICAJCU!! OČIGLEDNO, OVA DRAMA ĆE JOŠ POTRAJATI! USKORO SE JAVLJAMO SA NOVIM INFORMACIJAMA! STUDIO!

Marko?

-STUDIO!

Marko?

Izvinjavamo se zbog malih tehničkih problema, a upravo smo dobili fotografije koje je Đurović koristio kao reklamni materijal svog „salona za masažu“.

Crnogorska policija raspisala je potjernicu i za većinskim vlasnikom Polucije, Filipom Ferdinandijem, koji se tereti za podvođenje. Prema nezvaničnim informacijama, Ferdinandi se krije u Resniku, 700 km od Beograda, kod muzičara i novinara Damjana Pavlice.FILIP FERDINANDI!


Bile su to vijesti u 12. Sa novim informacijama, vidimo se na istom mjestu, za sat vremena.


3 komentara:

  1. Anonimno, ovo su pederska posla!

    OdgovoriIzbriši
  2. hahahahahahahahahaha... Dule ludače!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislim da je normalno da neko ko se lecio od ginekomastije |koliko mogu da vidim| voli zenske krpice na sebi. Prema podacima SZO-a, vecina ljudi sa akutnom ginekomastijom ima predominantan sadrzaj estrogena. Slabija brada, nezna konstrukcija, umanjena telesna maljavost, zenske crte lica. Iako vidim da se zajebava, mislim da je decko prelep, i da treba da bude ono sto jeste.

    OdgovoriIzbriši