6/11/2013

Zakržljala pizda


Vi pitate, doktorica Lucija odgovara. Vaša pitanja šaljite na dobro poznatu adresu info@polucija.eu



Imam 25 godina i nisam imala polne odnose. Momak i ja smo probali, ali nije išlo. Nedavno sam bila kod ginekologa i doktorica mi je rekla da neću moći da imam sex dok ne odem u bolnicu na nekakav kratak zahvat na kojem će mi se razrezati himen? Da li je taj zahvat zaista potreban, kako izgleda i da li je bolan? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
Viktorija B.


Draga Viktorija,

Tvoj problem je u medicini poznat kao tvrdi himen. Vjerovatno si nekad čula svoju mamu i baku kako razgovaraju o zakržljaloj mindži koja ne dozvoljava penisu da prodre u vaginu, a u nekim slučajevima i otežava menstruaciju. Nadam se da nemaš problema sa međunožnim krvarenjem, jer to zaista može da bude opasno. Nekim djevojkama kojima je toliko začepljena vaginica se dešavalo da prokrvare na usta tokom onih dana, a ima i slučajeva kad jednostavno djevojka eksplodira i na taj način izbaci iz sebe menstrualnu krv i sekret. Nego, da se vratimo tvom problemu. Savjetujem ti da ne ideš na operaciju. Naši hirurzi su toliko nestručni da postoji mogućnost da se nakon zahvata probudiš kao muškarac. Sigurna sam da tako nešto ne bi željela ni ti, a ni tvoj partner. Najbolje rješenje je da tvoj momak uzme bormašinu marke Blekendeker, i pažljivo ti probuši rupicu na himenu. Savjetujem ti da prije toga prospeš malo kokaina po pikici, da te ne bi boljelo dok te buši. Eto, vjerovatno nisi ni sanjala da je problem tako jednostavno riješiti.

P. S.
Reci svom partneru da ne napravi preveliku rupu, jer će kasnije da se žali kako dok vodi ljubav sa tobom ima osjećaj da prca kesu iz Mexa ili Volija, odnosno da ne osjeća ništa. To može da vam stvori problem u vezi. Vjerovatno bi ti tražio da ga pustiš da ti uđe u guzu (rupica je mnogo uža, što muškarci obožavaju), ali od toga se dobijaju hemoroidi a kad kakiš tvoj izmet ima oblik penisa.



Lucija Kurotresina
dr med.
spec. porodične medicine


3 komentara:

  1. "Eto, vjerovatno nisi ni sanjala da je problem tako jednostavno riješiti." XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. dritanga abažur13/11/15 1:06 AM

    Divan savjet koji vrijedi poslušati. Nikako ne treba ići kod hirurga. Djevojka mog zaovičića je hirurški pokušala riješiti sličan problem i sada prilikom penetracije neizostavno opogani siceve u automobilu italijanske proizvodnje i zavidnog kvaliteta.

    OdgovoriIzbriši