11/17/2013

Tatice, treba mi pomoć!


Vi pitate, doktorica Lucija odgovara. Vaša pitanja šaljite na dobro poznatu adresu info@polucija.eu



Poštovana, imam djevojčicu od 19 godina. Sinoć, dok sam je kupao, slučajno sam primijetio da joj je vagina ovlažila, a bradavice se stvrdnule. Jako sam se zabrinuo i mislim da je treba odvesti ljekaru. Najviše me brine to što joj male usmine nisu simetrične, već je desna znatno veća od lijeve. Premlada je, tako da još nije vodila ljubav. Da li je ova pojava normalna?
Branislav

Dragi Branislave,

Nenormalno je da djevojka od devetnaest godina još nije imala odnose. Upravo zbog toga je kod nje došlo do poremećaja, tačnije do usminalne desinhronizacije. Tvoja ćerka je u godinama kad joj čitavo tijelo vapi za penisom. Ona ga vjerovatno sanja svake noći. Uđi s vremena na vrijeme u njenu sobu i vidjećeš neobičan prizor. Sigurna sam da je znojava od uzbuđenja, i da se trlja plišanim medom po međunožju. To što se uzbudila dok si je prao pokazuje da si joj jako privlačan i da te želi u sebi. Vjerovatno joj je neprijatno da s tobom razgovara o sexu, pa zbog toga čeka da ti napraviš prvi korak. Preporučujem ti da je nakon kupanja odneseš u sobu (kao kad je bila beba) i legneš sa njom u krevet. Masiraj joj klitoris sa dva prsta i grickaj joj bradavice i uši. Kad dobro ovlaži naglo joj ubaci penis u vaginu i ne obraćaj pažnju na krvarenje izazvano pucanjem himena. Vrlo je važno da je, kako biste vi muškarci rekli, odereš od kurca. Radi to svake noći u periodu od mjesec dana, i vidjećeš kako usmine tvoje djevojčice postaju simetrične.

P. S.
Obavezno tokom sexa koristi kondom, jer tvoja ćerka možda ima dovoljno godina za sex, ali je još uvijek rano da postane majka. Kao što i sam znaš, dijete zahtijeva veliku brigu i odgovornost.


Lucija Kurotresina
dr med.
spec. porodične medicine






3 komentara: