2/03/2014

Problemi sa Medojevićem


Vi pitate, doktorica Lucija odgovara. Vaša pitanja šaljite na dobro poznatu adresu info@polucija.me



Dvije godine unazad imam ozbiljnih psihičkih problema. Naime, čujem glasove. Najčešće mi se javlja Nebojša Medojević, koji me ubjeđuje da sam srpski špijun. Takođe me seksualno privlače životinje, posebno ovce i pingvini, koje sam vidio samo na televiziji. Da li sam bolestan ili je u pitanju kriza srednjih godina?
Haris

Poštovani Harise,

Na moj privatni mail svakodnevno dobijam veliki broj sličnih pitanja. Da razjasnimo odmah, nisi bolestan. Jednostavno živimo u takvom vremenu. Dosta ljudi srednjih godina mi se žali da ih u snove posjećuje gospodin Medojević i da ih naziva raznim imenima. Jedan moj pacijent je sanjao kako mu dotični političar obučen u vjenčanicu prijeti da će ga silovati ukoliko ne glasa Demokratski Front. Drugom se javio u san zamotan u srpsku zastavu. Medojević je tražio od njega da mu polako razmota zastavu i da ga nakon toga oralno zadovolji. Čak je od njega tražio da dok mu dudla pišu pjeva Bože pravde. Još mnogo je sličnih primjera. Ono što bih ti ja savjetovala jeste da tokom masturbacije zamišljaš sex sa gospodinom Medojevićem. Znam da zvuči neobično ali pomoglo je mnogim mojim pacijentima. Takođe je ljekovito i sljedeće. Zamoli svoju suprugu ili djevojku da stavi nakitnjak i da te guzi. Dok ona to radi ti urlaj Razbucaj mi šupak Medo, ubij me od kurca. Upražnjavaj ove stvari sve dok ne počneš da sanjaš normalne snove. Što se tiče pingvina i ovaca, stvar je jednostavna. Prestani da gledaš emisiju Bez granica na Televiziji Vijesti. Kao terapiju ti savjetujem konzumiranje emisije Surfuj pametno na istoj televiziji.

P. S.
Ukoliko ti se desi da sanjaš sex u troje sa Nebojšom Medojevićem i Seadom Sadikovićem, to je znak da treba unijeti neke promjene u terapiju. Recimo, dok te guzi tvoja supruga ili djevojka pjevaj Razbucaj mi šupak Medo Srbine, ubij me od kurca Sejo.
To bi trebalo da pomogne.


Lucija Kurotresina
dr med.
spec. porodične medicine



4 komentara: