4/28/2014

Šeik kupio Poluciju


Nakon kratkih ali iscrpljujuće dugih pregovora, glavni i odgovorni urednik Polucije dr Đurišić, potpisao je ugovor o prenosu vlasničkih prava na većinski paket akcija šeiku Al Bluzira Muhamed Daliju.



Ovim istorijskim parafom Polucija je i formalno prešla u ruke kuvajtske kraljevske porodice, s tim što su se obje strane obavezale da ne ulaze u vlasnički udio koji pripada profesoru Peroviću.

Očekuje se reakcija manjinskih akcionara u vidu uvredljivih komentara na portalu Vijesti online. Šeik Al Bluzira izrazio je spremnost da ne otpusti aktuelno uredništvo Polucije, no pitanje je da li će se održati rubrike sekskluzivno i  kulturac, a za očekivati je da se sa sajta uklone uvredljivi napisi o Seadu Sadikoviću .

Izgled buduće zgrade Polucije

Al Bluzira je za Al Džaziru rekao da će nova poslovna zgrada Polucije biti izgrađena na mostu Milenijum čim Glavni grad izda rješenje o urbanističko tehničkim uslovima (UTU).

Proslavi u srijedu u devet u restoranu Gošović na Zlatici (pored Volija) prisutvovaće Koča Pavlović, njegov otac Milika i Jovan Nikolaidis.


Petar Komnenić



3 komentara:

  1. odličan potez!

    OdgovoriIzbriši
  2. Bravo, bravo! stranci su uvijek vise cijenili domace kapacitete no mi sami

    OdgovoriIzbriši