6/01/2014

Đukanović otkrio da ima novog sina


Onaj iz čije sam tečnosti

Da život piše drame pokazala je premijera opere Balkanski car u Crnogorskom narodnom pozorištu na kojoj je aktuelni premijer Milo Đukanović susreo sina, Dušana Đurovića, za kojeg nije znao da postoji.
Dušan je plod ljubavi Đukanovića sa poznatom srpskom teniserkom Merimom Njegomir o čemu se dugo šuškalo po kuloarima i kozmetičkim salonima Glavnog grada Podgorice i Prijestonice Cetinje.

Dirljivi susret odigrao se u pauzi dva čina kada je mladi Đurović probio prsten obezbjeđenja i pronašao davno izgubljeno utočište toplog očinskog pazuha. Đukanović nije krio oduševljenje nego je uskliknio s ljubavlju: Zar si i ti sine Dušan!

Razgovor o Crnoj Gori je trajao kratko jer su djevice iz foajea CNP-a pozvale direktora Ljumovića. On je zaprijetio da će na fejsbuk profilu objaviti spisak predstava za koje Đurović navodno nije platio kartu (plus PDV i Ribarske svađe) ako ne pusti Đukanovića da uživa u nastavku opere.

Đukanović je povukao za uvo Ljumovića i naredio mu da obezbjedi prostor za probe Dušanovih bendova, i to, u istom prostoru gdje je bila teretana u kojoj je biceps oblikovao Bane Popović Tompus.

Kada će se i da li otac i sin ponovo vidjeti, ostaje da se vidi.


sin, babo, tjelohranitelj



Petar Luković



2 komentara: