1/29/2015

Hakeraši razbucali Vijesti


Iznišića Bolan


Nikšićki ogranak grupe "Polucija" preuzima odgovornost za hakerski napad na sistem portala Vijesti. Napad je izveden u znak odmazde zbog maltretiranja porodice Mićunović u danima slavlja vjeridbe jedinice glavnog donatora "Polucije". 

U to ime "Polucija" iznosi zahtjeve čije će odbijanje donijeti nove hakerske napade portalu "Vesti", tokom sljedećih mjesec dana.

 Uredništvo "Polucije", u ime našeg donatora, zahtijeva sljedeće:

1.  Da se zamjenik urednika Vijesti Neđeljko Rudović javno izvini našem donatoru zbog objave snimaka pucnjave nad Slanim jezerom.

2.  Da u nedjeljnom broju tabloida Vijesti bude objavljen intervju sa Branislavom Mićunovićem lično, a da sa gospodinom M. razgovara satiričar Branimir Mandić.

3. Da portal Vijesti omogući necenzurisani blog profesoru Branku Raduloviću.

4.  Da vlasnik Vijesti dr Miodrag Perović prizna da je ruski špijun, koji je matematiku studirao u Moskvi gdje je dobio zadatak da ostatak života provede glumeći bogatog pro-zapadnjaka u Crnoj Gori, a zapravo prenoseći važne informacije Kremlju.

5.  Da se kolumnista Vijesti, takozvani Brano Mandić, čiji je posljednji tekst bio pokušaj dodvoravanja našem donatoru koji je imun na stand-up satiričare, počne potpisivati svojim pravim imenom: Branimir Mandić.

Čekajući ispunjenje prvih pet zahtjeva, "Polucija" će smišljati sljedećih 30.

Naprijed ΣΥΡΙΖΑ!



Ekipa Polucije



2 komentara: