2/05/2015

Pepa & Prase u epizodi Pecki Berlin
Koliko je jadna i bijedna beskrupulozna riješenost uredništva Polucije da ovaj takozvani satirični portal uroni u mejnstrim, pokazuju skorašnja dešavanja na medijskoj sceni.

Sve je počelo u noći u kojoj je umrla televizija. Te večeri očajni kolumnista, ser Brano Mandić, pod pritiskom mračnih ucjena besramno je izreklamirao Poluciju na Televiziji Vijesti. Jeftino reklamiranje nastavilo se samo dan kasnije u Dnevnoj novini Vijesti, kao i na istoimenom blogu. Autor teksta Gorka pilula za tričavih 25 eura napisao je hvalospjev tabloidu koji drži njegov rođeni brat. Iz izvora bliskih toj kontroverznoj porodici saznali smo da samoproklamovani pisac Ilija Đurović više od godinu dana živi u Berlinu gdje ga izdržava jedna srpkinja iz Valjeva.

Nakon što se Polucija očešala o slavu Starog Liberala, sada pokušava da se okiti perjem regionalne senzacije Pipe & Paris.

Đurović i Ferdinandi dali su izjavu Portalu Analitika, koju prenosimo u cijelosti.

- Nije bilo lako. Prvo je trebalo napisati glup scenario, a onda i loše odglumiti, što je bio najteži dio posla - odbrusili su Đurović i Ferdinandić.
Mirela Džihad Hodžić3 komentara:

 1. Nema komentara:
  Objavi komentar

  Dokažite da niste robot
  Nisam robot.

  OdgovoriIzbriši
 2. Kakve bljuvotine, gadite mi se! Da nisam u dijaspori, tačno bih pukao od nervoze što živim u društvu sa botovima poput vas.

  Pljuc.

  OdgovoriIzbriši
 3. ja bi da me nategne ako moze brano mandic hvala

  OdgovoriIzbriši