2/04/2016

Šokantna ispovjest Mimi Mercedez


Neki je doživljavaju kao feminističku ikonu, neki kao kvariteljku djece. Jedni je posmatraju sa ironijske distance, a drugi bi samo da je kresnu.




Sve je to Mimi Mercedez koja je nedavno na svojoj facebook stranici postavila fotografiju preuzetu sa našeg skromnog portala. Srećni popot dječice koja posljednjeg školskog dana cijepaju knjige, pozvali smo našu novu i ne tako mladu pripravnicu. Oduševljena i smorena, preuzela je na sebe zadatak da uradi intervju sa kraljicom striptiza i podzemlja. Razgovor prenosimo u cjelosti.


Zašto ti se svidjela montaža sa Milom Đukanovićem?

Seen

Tvoja pjesma „Antifa kučke“ ima preko milion pregleda na You Tube-u. Kako se osjećaš povodom toga?

Seen

Često pripadnici onih koji sebe nazivaju alternativnom kulturom, sljedbenicima Ratka Božovića i Radomira Konstandinovića, preziru tvoju bahatost i vulgaran nastup. Oni te prozivaju, jer nisi gadljiva na narodnu muziku i smatraju te glavnim krivcem za pad sistema vrijednosti. Najebi im se majke u pet redova.

Seen
Seen
Seen
Seen
Seen

Šta je to što najviše ometa čovjeka da postigne svoj puni potencijal, u socijalnom i karakternom smislu? (Ovo pitanje je glupo, ali morali smo da ga uvrstimo, jer ga je proslijedila cura urednika Polucije)

Seen

Znaju li ti kući čime se baviš i kako to komentarišu?

Seen





Pjevaš o nasilju i drogama, recimo da si konzumirala droge, a da li si konzumirala nasilje i kako? Da li si nekad ubila čovjeka?

Seen

Koje droge voliš, jesi li bila na cijeloj sličici i da li se stvarno razlivaju boje?

Seen

Poznato je da si vatreni navijač West Ham-a. Šta misliš o igrama Diafra Sakhoa-a ove godine?

Seen

Jesi li Gudronostalgičar?

Seen

Da li ima nešto što te nismo pitali, a ti bi voljela nas da pitaš?

Seen


Nakon što nije dobila nijedan odgovor na postavljena pitanja, autorka intervjua kupila je porodični sladoled koji je sama pojela u tišini doma svog.


 prof. dr Ana Bogavac, naučnik novinarstva




1 komentar: