12/11/2015

Ja sam zapalio zastavu!




Sa crnogorskim revolucionarem svjetskih razmjera, Bobanom Batrićevićem Piromanom, našao sam se u kultnom cetinjskom kafeu Twin Peaks koji se nalazi u Turskom parku. Prvobitni dogovor je bio da odradimo intervju na srpskom gnijezdu, Orlovom kršu, ali autor ovih redova nije mogao da se popne jer je hronični duvač. Javio sam Bobanu da zbog respiratornih problema do vrha ne mogu doći, na šta mi je on ljutitim glasom odbrusio „Ako neće Muhamed brijegu, hoće brijeg Muhamedu, čekaj me u Twin Peaks“ i tresnuo slušalicu. Nakon par minuta Boban se spustio žičarom u vunenom odijelu i naručio duplu kisjelu.


Polucija: Da li je tačno da ste vi zapalili NATO zastavu na Pizdinom kružnom toku?

Piroman: Tačno je.

Polucija: Zašto ste uradili tako nešto kada se partija čiji ste član zalaže za ulazak Crne Gore u NATO?

Piroman: URA je demokratski uređena partija u kojoj svako ima pravo na svoje mišljenje. Mislim da Crna Gora nema što da traži u toj zločinačkoj alijansi. Ako može jedan Island da bude član Evropske Unije, a istovremeno da nije član NATO-a, ne vidim zašto to ne bi mogla i Crna Gora.

Polucija: Ali gospodine Batrićeviću, Island nije član Evropske Unije, a jeste član NATO-a.

Piroman: Kako nije? To sam pročitao u doktorskom radu mog pašenoga profesora doktora primarijusa i akademika SANU-a Ivana Vukovića Malog. To je jedan od ključnih problema ovog društva, što se novinari prave pametniji od univerzitetskih profesora evropskog ranga.

Polucija: Za subotu su najavljeni anti-NATO protesti. Da li ćete uzeti učešća i kako komentarišete trenutnu političku situaciju u zemlji?

Piroman: Ne pada mi na pamet da prisustvujem skupu koji organizuje UDBA preko Kolca srpskih sestara i četničkih balija. Evo kako stoje stvari. Ovaj protest i sve prethodne organizovao je najveći crnogorski mafijaš Milo Đukanović kako bi stvorio sliku o navodnoj umiješanosti Rusije u unutrašnja crnogorska pitanja. Na taj način natjerao je Zapad da uruči poziv Crnoj Gori za članstvo u Alijansi. Jednostavno rečeno taj čovjek je genije!

Polucija: Da li je tačno da su vunene čarape koje ste nosili u emisiji kod Petra Komnenića Kneleta, pletene od vune srpskih ovaca?

Piroman: Ovaj intervju je završen. Ne pristajem na podmetanja i dirigovane provakacije. Sledeći put ću doć s kuburom sa Vučjega dola.

Polucija: Ali gospodine Batrićeviću...

Piroman: Mrš bre stoko izdajnička! Prodao si vjeru za šaku trave Željku Ivanoviću i Mišku Peroviću. Sve ću vas bre zapalit, SVE!


Pokunjen i tužan, uputio sam se ka Gradskoj kafani gdje sam pojeo možda i najljepšu krempitu u svom životu.


Ser Čarls Darvin Murić




4 komentara:

  1. Užas i nevjerica! Taman kada sam pomislio da ste poslušali moj savjet i počeli sa makar malo anti-NATO kampanje, vi objavljujete ovakve bljuvotine koje nemaju nikakvog smisla niti težine! Ko je uopšte ovaj Batrićević i kakva je svrha ovog teksta?? Ja ću vam reći - obično spinovanje i zamlaćivanje javnosti! Toliko sam se sada unervozio da već vidim kako ovaj komentar neće ići u dobrom smjeru! Patetični ste! Nesvjesni svoje uloge, mislite da je OK zabavljati ljude a u međuvremenu ova državolika tvorevina ulazi u najgori mogući zločinački savez!!! Ulazak u NATO je čak gori od priznanja Kosova!

    Ja shvatam da ste vi satirično-citrusni portal koji ponekad želi biti ciničan i nesrazmjerno agresivan, ali KAKO mi možete objasniti napad na neke ličnosti poput ovog Batrićevića, profesorice Božene, malog Baće, Brana Mandića, Duška Kovačevića, mitropolita Amfilohija... Ovi ljudi su totalno nebitni šrafovi u sistemu kojim diriguju kriminalne horde! U redu, možda i nemam ništa protiv što ste raskrinkali ovu prvu četvorku koja priprada rotarijansko-masonskom trouglu zla, ali ZAŠTO biste pobogu napadali Duška Kovačevića i šta vam je naš Mitropolit skrivio?? Stavljate ga u isti koš sa Raspopom!
    Odavno sam prestao da preporučujem ovaj portal, rijetko ga i pratim, ali moram reagovati, kao građnin, kao Srbin građanske provenijencije. (da, to je moguće! Kao što je moguće biti građanski orjentisan i istovremeno pripadnik LGBT populacije koju svesrdno promovišete).
    I moram završiti sa porukom Bečićevih 'Demokrata' (iako njegovu nabusitu ličnost ne mogu da svarim!) - Pobjede, a ne podjele! A vi braćo dijelite narod, umjesto da svi budemo ujedinjeni protiv zločinačke vatikansko-zapadne alijanse, vi nam naturate podjele i mrcvarite već ranjeno pravoslavno biće.

    OdgovoriIzbriši
  2. Primjetio sam da ste prilikom objave mog komentara napisali kako sam 'komentator-kolumnista', što mi je dalo gotovo nezamislivu ideju. Želio bih da apliciram za poziciju vašeg kolumniste jer smatram da se glas mog etničkog korpusa mora čuti i putem vašeg medija. Priznajem da ne podnosim vaše tekstove i uređivačku politiku, ali želio bih da testiram vaš tobože 'otvoreni' i 'demokratski' kapacitet. Dajte mi prostora, ali i slobodu da pišem sve što hoću! Obećavam da će vam čitanost rasti, a kada shvatite kako vam se publika naglo uvećava (i koliko zapravo nas građanski-orjentisanih Srba ima) onda ćete možda i shvatiti da je bolje okrenuti ploču. Iako ovaj korak možda djeluje paradoksalno - pitaću vas - a šta nije paradoks u Crnoj Gori?
    Pa evo, danas smo imali paradu srama, pa smo je svi lijepo pozdravili i pokazali koliko je Crna Gora demokratska i zapadna država. To kaže Migo Stijepović, a ja vam kažem da Migo misli isto što i ja! Molim Vas da me obavijestite o statusu moje aplikacije, i da mi saopštite eventualna pravila i obaveze ukoliko prihvatim vašu ponudu.

    OdgovoriIzbriši
  3. :) dobar intervju...

    OdgovoriIzbriši
  4. nenade ne prdi ! ps anti smrdin i anti posmrdica

    OdgovoriIzbriši